Despre mine

De formatie umanista, am urmat inca din primii ani de liceu cursuri de teatru in orasul meu. Dupa ce am absolvit cursurille facultatii de limbi straine, am inteles ca pot fi eu insami numai facand ce ma reprezinta si m-am intors la teatru. Am studiat actoria timp de trei ani, urmand apoi un masterat de doi ani in teatrologie, management si marketing cultural.

In 2010 m-am alaturat companiei de teatru Passe-Partout Dan Puric unde mi-am completat cunostintele, invatand noi modalitati de exprimare scenica precum pantomima clasica si comportamentala, dansul, expresivitatea corporala. Am participat la numeroase ateliere si masterclass de actorie, improvizatie, tehnica vocala, pantomima si dans.

In tot acest timp, am lucrat si in domeniul privat in principal in servicii clienti si training, dupa care am fost recrutata de Ambasada Britanica unde am avut rol consular, oferind asistenta specifica cetatenilor britanici din Romania.

Trecand prin diverse organizatii, am inteles cat este de importanta dezvoltarea personala pentru a a asigura un mediu de lucru performant si armonios. Tot in urma acestor experiente diverse, am descoperit ca principalele mele surse de implinire si performata se gaseau in lucrul cu oamenii si in satisfactia de a le oferi solutii care sa ai ajute in situatii mai dificile sau pentru atingerea unor obiective profesionale sau personale.

Cred ca fiecare om are punctele sale forte pe care trebuie sa le cultive pentru a avea succes in ceea ce isi propune. Cred, de asemenea, ca teatrul este un puternic instrument de cunoastere care transforma interior o persoana.

Acum, propun dezvoltarea personala prin teatru tuturor celor care isi doresc sa se cunoasca mai bine pentru a avea o viata mai buna.

Copyright © Elena Rusu 2019