Testimoniale

Adriana Knippelberg

Un curs care provoacă, apropie oamenii, antrenează mintea si emotiile, personalizat in functie de copii. Robert abia astepta ziua de vineri, iar timpul de la curs părea ca trece foarte repede. De altfel toti copii punctau : Aahhh, au venit părinții, ce repede a trecut timpul!

Roxana Zinca

Aspecte pozitive ale cursului: atmosfera de joc si relaxare prin care ea a reusit sa socializeze si sa se simta parte dintr-un grup; nu a contat niciodata cat de grea sau aglomerata a fost saptamana, cand venea ora de teatru, bucuria si nerabdarea intalnirii erau molipsitoare; noutatea jocurilor si participarea efectiv pe o scena, intr-o piesa de teatru.

Alina Andrei

A invins timiditatea in exprimare, a asimilat notiuni ce au condus la dezvoltarea personala si libera exprimare si de fiecare data venea cu mult drag. Acest curs a fost ca un „pansament” pentru sufletelul Mariei.

Corina Bascau

Fetele au venit cu drag la curs. Chiar si atunci cand a fost fost vorba de invatat- invatatul rolului au fost momente de destindere, relaxare, ras, voie buna, distractie, descoperire - timp castigat, nu pierdut.
Piesa de teatru a fost la inaltime, fetele au invatat sa accepte, sa respecte echipa, sa lucreze in echipa.

Adriana Mihaila

Copilul este mai creativ, are mai multa incredere in el, mai mult curaj, este mai inventiv, se concentreaza mai eficient asupra sarcinilor zilnice.

Adriana Knippelberg

A mai trecut peste timiditate, interactiunea cu ceilalti copii i-a ajutat enorm. Are mai multa încredere in el si e mult mai deschis.

Roxana Zinca

In comportamentul ei am observat o dorinta mai mare de a participa la actiuni de grup, interes in a afla lucruri noi despre cine a fost Shakespeare, a citi ce a scris si a afla cat mai multe despre acea perioada istorica, iar atunci cand iese afara la joaca, împreună cu prietenii de la bloc, recreeaza atmosfera si jocul din timpul întâlnirilor cu dumneavoastra.

Lavinia Damoc

Copiii prind mai multa incredere in ei, isi exprima liber personalitatea, sunt incurajati sa isi exprime ideile.

Robert Knippelberg (cursant)

Haios, vesel, comic, creativ! Totul a fost perfect. Si sa speram ca mai este in continuare...

Copyright © Elena Rusu 2019